ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ С LARAVEL

Тази статия разглежда въпроса, защо е добра идея да се спрем на изработка на уеб сайт с Laravel.

Направете запитване сега и ще Ви дадем оферта в следващия работен ден.

office@teza.bg

+359 (0) 2 9 691 598

Форма за контакти

Laravel е една от най-популярните Framework с отворен код за разработване на уеб сайтове. Това е мощен инструмент, който отговаря на специфичните нужди и се използва за създаване на изключителни CMS-и или уеб приложения.

Laravel се използва за разработка на уеб сайтове с MVC модел (модел-изглед-контролер). Една изработка на сайт с Laravel опростява по-голямата част от задачите по проекта, спестявайки време и усилия. В тази статия уеб разработчиците на WishDesk подчертаха някои причини, поради които трябва да изберете системата на Laravel за уеб разработка.

разработка на сайт с Laravel

разработка на уеб сайт с Laravel

Защо изработка на уеб сайт с Laravel е най-доброто решение?

 • Laravel е Framework с отворен код

Laravel е Framework с отворен код. Тя позволява създаването на големи и сложни уебсайтове лесно и без разходи. Всичко, с което трябва да започнете, е текстов редактор и PHP.

 • Laravel предлага бързо зареждане

Интеграцията с допълнително кеширане е една от основните стратегии, за подобряване ефективността на уебсайта. По-бързото време за зареждане може да доведе до значително увеличаване на трафика и приходите.

 • Системата Laravel има вградени стандарти за висока сигурност

Laravel гарантира на вашия уеб сайт висока сигурност. Всичко, което трябва да направите, е да използвате правилните Framework компоненти. Laravel има вградени функции за защита, включително собствена система за автентификация и защита срещу кръстосано скриптиране (XSS), фалшификация на заявки между сайтове (CSRF) и SQL инжекции.

 • Разходи за изработка на сайт с Laravel

Laravel е Framework с отворен код. Можете да разработите уебсайт с Laravel безплатно. Ако обаче не сте запознати с кодирането, винаги е по-евтино да наемете екип за уеб разработка. Laravel е много по-лесен за използване от други рамки или CMS, поради което разработката на Laravel се предлага на по-ниска цена.

 • Време за изграждане на сайт с Laravel

Не отнема много време, за да се разработи уебсайт с Laravel. Това е решение за малки и средни проекти, като в същото време Laravel е по-лесен за използване от Drupal или който и да е друг CMS . Ако обаче имате голям сложен проект, по-добре е да изберете CMS, отколкото Framework, тъй като в Laravel липсва мащабируемост и функционалност за големи платформи.

 • Дизайн на сайт с Laravel

Laravel Framework предлага много библиотеки, които можете да използвате, за да започнете да създавате уеб сайт от нулата. Вградени в шаблони, blade и vue.js, дават възможност за почти всяко дизайнерско решение.

 • Потребителски модел Out-of-the-box в Laravel Framework

След инсталирането Laravel ви предоставя цял набор от изчерпателни инструменти. Между тях:

 1. контролери и миграции
 2. напълно работеща система за регистрация и влизане на потребители
 3. функционалност „забравена парола“

Предварителният потребителски модел ви позволява бързо да стартирате и разработвате проектите си.

 • Laravel Framework предоставя перфектна документация

Тейлър Отуел, основателят и основен разработчик на Laravel, сам е написал рамковата документация. Всички стъпки са описани и организирани по начин, който програмистите разбират.

 • Laravel предоставя потребителска поддръжка

Laravel се поддържа от Laracasts. Laracasts е съвкупност от безплатни и платени видео уроци за това как да използвате Laravel. Качеството на продукцията е високо, а уроците са полезни.

 • Интеграция на имейл в Laravel

Трудно е да се мисли за уеб приложение без имейл услуга. Laravel предоставя драйвери за електронна поща, позволявайки на приложението да изпраща имейли чрез локална или облачна услуга. В допълнение, Laravel осигурява поддръжка за изпращане на известия по различни канали за доставка.

 • Опростено тестване с Laravel

Тестването е жизненоважно, за да се гарантира успехът на уебсайта. Laravel позволява тестване на ниво единица, но също така ще изпълни много други тестове, за да гарантира стабилността и функционалността на платформата преди старта.

 • Поддържащи продукти и пакети за платформата Laravel

Има редица продукти, които заедно с Laravel се комбинират в много мощен набор от услуги. Това са продукти, които ще ви помогнат по различни начини, от избор на средата (Homestead) до внедряването (Forge, Envoyer).

 • Миграция на база данни от Laravel

Миграцията е една от основните характеристики, осигурени от Laravel. Миграцията ви позволява да поддържате структурата на базата данни на уебсайта, без да я създавате повторно. Миграциите също ви позволяват да върнете обратно последните промени, които сте направили в базата данни.

Изберете Laravel за дизайн на сайт

Изборът на Laravel улеснява създаването на сайта ви. Всяка изработка на сайт с Laravel е смесица между логика и креативност. Тя предлага много възможности за успешно разработване на уеб сайт.

изработка на сайт с Laravel

Ако имате въпроси относно това защо трябва да изберете Laravel за уеб разработка, сте добре дошли да се свържете с нас. Готови сме да помогнем с вашата съществуваща платформа или да създадем нова от нулата.

Статията е преведена от: https://wishdesk.com/blog/choose-laravel-framework-web-development

разработка на уеб сайт с Laravel

Уеб програмиране с Laravel от Теза

Вижте 10 страхотни уеб сайта, създадени с PHP framework на Laravel тук

Направете запитване сега и ще Ви дадем оферта в следващия работен ден.

office@teza.bg

+359 (0) 2 9 691 598

Форма за контакти