Уеб дизайн с WordPress от ТЕЗА

ТЕЗА е компания за уеб дизайн и разработка на сайтове с WordPress базирана в София.

Направете запитване сега и ще Ви дадем оферта в следващия работен ден.

office@teza.bg

+359 (0) 2 9 691 598

Форма за контакти

Искате да започнете нов бизнес и имате нужда от страхотен дизайн за Вашия уебсайт?

Вие сте на правилното място! ТЕЗА ще предостави всички услуги, от които се нуждаете, за да получите перфектния уебсайт.

С нашия опит в WordPress, можем да помогнем без значение коя е Вашата сфера на дейност. ТЕЗА е компания за уеб разработка и дизайн на сайтове с WordPress, която може да осъществи всички идеи за новия Ви сайт.

Уеб дизайн от Теза - София

Процесът на уеб дизайн с WordPress започва с консултиране и анализ

Потърсете експертен съвет как да подходите още в самото начало.

Независимо дали проектът е прост или сложен, нашите експерти могат да Ви напътстват чрез технически съвети и насоки. Колкото по-рано изберете правилния подход, толкова по-добре. Услугите ни за дизайн на уебсайт с WordPress вклюват не само инсталиране и конфигуриране. Ако планирате устойчиво и мащабируемо присъствие в Интернет, трябва от самото начало да започнете по правилния начин.

Вие ще получите най-добрите практики за SEO, подход ориентиран към сигурността, отношение ориентирано към решаване на проблеми и консултации за подходящата инфраструктура.

Уебсайт дизайн София

Имате нужда от персонализиран уеб дизайн с WordPress?

Красивият дизайн изглежда добре, но страхотният уеб дизайн води до търсените резултати.

За това, при нас ще получите повече от услуга за изработка на уебсайт. Ние се потапяме във Вашия проект и Ви помагаме да изведете своя бранд на следващо ниво.

Просто ни се обадете днес.

ТЕЗА ще вземе предвид всички малки подробности, така че Вашият уебсайт да обслужва посетителите си по най-добрия начин. Ние прилагаме иновативен подход, за да бъде Вашият сайт бърз, сигурен и надежден за години напред. При нас ще получите услуга фокусирана върху използваемостта и устойчивостта.

Може да сте сигурни, че вашият код ще работи и ще бъде съвместим с уеб технологиите за години напред.

Направете запитване сега и ще Ви дадем оферта в следващия работен ден.

office@teza.bg

+359 (0) 2 9 691 598

Форма за контакти

Сигурност и ефективност на уебсайта

Най-важните характеристики за всеки уебсайт базиран на WordPress са сигурност и ефективност.

С многостепенните проверки на кода, които извършваме, може да сте сигурни, че Вашият сайт ще предостави всичко, което се очаква от него. QA процесът ни гарантира, че всеки ред код е възможно най-сигурен и ефективен.

Ако се стремите към стабилни резултати, сигурността трябва да бъде Вашето основно притеснение.

Виждали сме толкова много WordPress сайтове да се разпадат, защото собственикът пренебрегва сигурността. Да, това е най-популярната платформа и затова тя най-често бива пробивана. Когато обаче имате дизайн, който има това предвид, шансът уебсайтът да бъде компреметиран е незначителен.

Нашият процес на проектиране започва и завършва със сигурността.

изработка уебсайт дизайн

Миграция на съдържание

ТЕЗА може да импортира цялото Ви съдържание и данни във Вашия нов уеб сайт под WordPress.

Ще го направим, независимо дали разполагате със съдържание в изнесен файл, уеб базирана система или база данни – MySQL, SQL Server, Oracle. За нас това е без значение.

Поддръжка

С ТЕЗА никога повече не трябва да се притеснявате за вашия WordPress базиран сайт. Нашият екип ще поддръжа сайта Ви актуален, ще планира автоматизирано архивиране, ще извършва сканиране за сигурност, ще дава съвети за подобряване на инфраструктурата и т.н.

Отделно, нашият екип би могъл да качва и актуализира Вашето съдържание, ако е необходимо.

Направете запитване сега и ще Ви дадем оферта в следващия работен ден.

office@teza.bg

+359 (0) 2 9 691 598

Форма за контакти

WordPress SEO услуги

Ако искате да увеличите бизнеса си със SEO кампания, не търсете други експерти.

ТЕЗА е компания, която предоставя SEO услуги, които носят възможно най-висока възвръщаемост на инвестицията. С нашата персонализирана SEO оптимизация, Вашият бизнес ще усети ползите не само в Интернет търсачките, но и в банковата си сметка.

За нас, няма значение дали сте локален бизнес или международна компания. Правилният SEO подход може да Ви превърне в лидер във Вашата сфера.

При нас ще получите персонализирана стратегия. Понеже, оптимизирането за органично търсене обхваща различни SEO техники, екипът ни първо ще разгледа задълбочено Вашите бизнес нужди. Съответно, на втора стъпка ще анализира конкуренцията и чак тогава ще пристъпи към изграждането на SEO стратегия.

В този смисъл, трябва да имате предвид, че за да изпреварите конкурентите си, е нужно да внедрите пълната палита от SEO методи.

Уебсайт дизайн от ТЕЗА София

Уебсайт дизайн на сайтове за електронна търговия

WordPress е най-достъпната платформа за стартиране на онлайн магазин.

Ние сме изградили различни решения за нашите клиенти, базирани на WordPress. По тази причина, можем да Ви посъветваме за най-добрият подход за Вашия електронен магазин. Ще Ви консултираме за най-подходящия вариант за виртуални плащания чрез POS, прилагане на наредба Н-18, избор на CRM система, система за проследяване на скалдови наличности и други.

Започнете да продавате онлайн сега!

Подход за уеб дизайн – Mobile first

В Интернет в наши дни е изключително важно да осигурите на посетителите си удобно мобилно преживяване.

Поради тази причина, Вашият уебсайт трябва да е достъпен на всички устройства, включително настолни компютри, таблети и мобилни телефони. Но това е сложна задача, и с всички нови джаджи, които хората използват, е трудно да поддържате темпото. А когато Вашият уебсайт не отговаря адекватно на всяка среда, тогава губите пред конкурентите.

Адаптивния дизайн е решаващ за позиционирането на всеки сайт.

Подходът за уеб дизайн Mobile first дава възможност, Вашето съдържание да се адаптира към различните екрани, които вашите клиенти използват. Още повече, когато поддържате само един уебсайт за всички устройства, спестявате пари и време. С мобилното сърфиране, което отдавна надмина настолното, Mobile first стана неизбежна необходимост.

Ето защо, при всеки нов проект за уеб сайт винаги имаме превид адаптивния уеб дизайн.

 

Направете запитване сега и ще Ви дадем оферта в следващия работен ден.

office@teza.bg

+359 (0) 2 9 691 598

Форма за контакти

 

Вижте услугата за Чатбот интеграция