В продажба излезе книгата на Бартош Соботка “Competences of Tomorrow”

Развълнувани сме да обявим, че книгата „Competences of Tomorrow“ от талантливия автор Бартош Соботка от Полша е вече на пазара! Тази провокираща размисъл книга изследва основните умения, необходими за бъдещето, предоставяйки ценни прозрения за личен и професионален растеж.
🔗 Вземете вашето копие сега и се впуснете в пътуване на себеоткриване и развитие на умения. Не пропускайте възможността да продължите напред в непрекъснато развиващия се пейзаж на утрешните компетенции.
👉 Купете книгата тук: https://tiny.pl/czqsh
📌 Налични са ограничени копия, така че поръчайте своето днес! 🚀

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТАЗИ КНИГА

…Да напишеш, че стремежът на човека към концепцията за бъдещето е движещата сила на Вселената, е все едно да не пишеш нищо. Но този стремеж, дори и да е опит на тъмно, има едно безспорно предимство – позволява ни да опознаем себе си по-добре днес. Ставаме изследователи не на света, а на себе си. Всеки от нас може да бъде свой личен Христофор Колумб или Нийл Армстронг.
…Защо темата за бъдещето е толкова интересна? Неизвестното винаги е вълнувало човека. Човешкото въображение ни позволява да разберем явления, които все още не са се случили. Благодарение на него създаваме почти реалистични модели на бъдещата реалност. Но сценариите са безкрайни. И искаме да знаем как точно ще бъде утре, вдругиден, догодина.
…За какво се използват компетенциите?
Да решаваме проблемите, които ежедневно срещаме по пътя си – както в личния, така и в професионалния живот. А компетенциите на бъдещето са тези, които ще ни позволят да решаваме бъдещи проблеми.
…Веднъж придобити компетенции не стигат за цял живот. Няма компетенции, които да не са полезни и всички те са взаимосвързани, взаимодействат помежду си и непрекъснато се развиват.

 

#CompetencesOfTomorrow #BookRelease #MustRead