РАЗРАБОТКА НА ЕЛЕКТРОННО ОБУЧЕНИЕ

ТЕЗА  има повече от 10 години опит в дизайн и разработка на електронно обучение и учебни приложения. През годините сме разработили стотици приложения за електронно обучение, използвайки наличната технология. В процеса на работа сме използвали различни инструменти за създаване на електронни курсове и в момента предпочитаме да разработваме с продуктите на Adobe. Те включват Adobe Captivate, Animate, Adobe After Effects, Photoshop и Illustrator. Електронните курсове, които изработваме са съвместими както със стандартите SCORM и AICC, така и с xAPI. Това ги прави съвместими с всяка интегрирана LMS или самостоятелна среда.

С Теза получавате модерен дизайн с високо ниво на интерактивност и ангажиращи анимации, видео и графики. Приложенията са съвместими с всички настолни и мобилни устройства за крайни потребители. Ние разполагаме със собствен екип за разработка на електронно обучение и си партнира с професионални студия за видео и аудио записи. Работим с професионално озвучаване и при нужда осигуряваме превод на всеки чужд език.

разработка на електронно обучение
разработка на електронно обучение
Управление на времето и лична ефективност

Ние прилагаме класически подход за разработка на електронни курсове, който включва:

 1. Дефиниция на продукта – целева аудитория, цел на приложението, доставка, среда, степен на интерактивност и план за поддръжка.
 2. Област на знанието – предмет, учебни материали, баланс на умения и знания и оценка.
 3. План за развитие – основен екип, график, отговорности и управление.
 4. Подготовка – разработване на входни ресурси, проверка на информацията, структура на курса и сегментиране на информацията.
 5. Курсова схема – графична схема на електронния курс, включваща поведението на електронния курс, визуализиращи нивата му.
 6. Взаимодействия – план на поведението на е-курса и потребителя.
 7. Табло за разказване – графично представяне на електронния курс, включително: поведение, преходи между елементи, зависимости и условности.
 8. Потребителски интерфейс – дизайн на екрана, бутони, фон, анимации и т.н.
 9. Прототип – разработка и въвеждане на всички елементи и медийни обекти. Изграждане на поведението на електронния курс.
 10. Компилация – прави се през целия процес на разработване.
 11. Вътрешно тестване – верификация.
 12. Тестване с фокусна група – валидация.
 13. Опаковане – задаване на съвместимост с xAPI, SCORM, AICC или друг формат.
 14. Качване – настройка и тестване на крайния пакет в целевата среда.

Направете запитване сега и ние ще Ви дадем оферта в следващия работен ден.

office@teza.bg

+359 (0) 2 9 691 598

Контактна форма

Вижте услугите ни за уеб дизайн с WordPress