Voxy.com е водеща американска платформа за индивидуални уроци по английски език. Разберете какво предсталява в този материал.

Индивидуални уроци по английски език с Voxy е модерното решение за всеки бизнес

През последното десетилетие българският бизнес се развива изключително успешно и участието му на международния пазар се увеличава все повече всяка година. Вече много гиганти като Cisco и Xbox избраха да прехвърлят част от проектите си на български аутсорсинг компании, което повиши търсенето на служители с английски език.

Заявете демонстрация на Voxy на живо или онлайн тук.

Проблемът, с който се сблъскват повечето работодатели в тази ситуация обаче, е че голяма част от дългогодишните им лоялни служители не знаят английски език, а повечето кандидати с добро ниво на владеене на езика са млади и с малко опит.

Какво е решението? Запознайте се с Voxy, модерна платформа за индивидуални уроци по английски език, с която ще подобрите нивото на своите служители 30% по-бързо и то в удобно за тях време.

Индивидуални уроци по английски език с Voxy

Какво представлява Voxy и кой стои зад нейното създаване?

Voxy е революционна платформа за учене на английски език онлайн, която изпъква сред останалите главно заради иновативните си методи на обучение. Тя е създадена по идея на успешния бизнесмен, Пол Голаш през 2010г. на базата на 15 годишния му професионален опит като предприемач и инвеститор в ръководния екип на Virgin Group.

Той твърди, че един от най-ценните уроци, които е научил от собственика на компанията – сър Ричард Брансън, е че предприемачите трябва да атакуват пазари с огромен мащаб, ако искат да се радват на дългосрочен успех. Тези негови думи мотивират Голаш да създаде Voxy, именно защото над 60% от населението в света искат да научи английски език и това продължава до днес.

Защо Voxy е най-подходящото средство за индивидуални уроци по английски език?

За разлика от стандартните методи за онлайн уроци, Voxy прави стъпка напред и създава комбинация от иновативни и много по-ефективни модели на преподаване. Тя е първата платформа за индивидуални уроци по английски език, която създава персонализирана програма за всеки потребител. С нея всеки може да учи езика спрямо личната си сфера на работа и интереси в живота.

Това означава, че служителите ви ще се обучават по индивидуална програма, която ще развие нивото им на комуникация и увереността им да общуват с клиенти в подбраната от вас бизнес сфера. Иновативният подход на Voxy подобрява представянето на 90% от служителите още в първите 3 месеца и им позволява да развиват уменията си динамично и без излишни разходи.

Заявете демонстрация на Voxy на живо или онлайн тук.

Индивидуални уроци по английски език с Voxy

Какви са особеностите на платформата и какво я прави толкова ефективна?

Voxy е насочена единствено към корпоративни клиенти и всички индивидуални уроци по английски език се извършват изцяло онлайн.

Всеки от потребителите има 24/7 достъп до платформата и може да учи в удобно за него време без значение от часа и мястото. Също така Voxy ще ви спести ценни ресурси и време от транспорт и преминаване на генерализирани обучителни материали, които невинаги са ефективни и са неизбежни при стандартните методи.

Платформата притежава изключителна гъвкавост, която липсва при останалите и позволява на служителите ви да учат от дивана вкъщи, метрото или в определени за това работни часове, без да напускат офиса и да губят време в превоз. Така вие едновременно развивате знанията на вашите работници и повишавате качеството на предлаганите ви услуги.

Едно от допълнителните удобства на Voxy, е мобилността, която позволява на потребителите да използват пълноценно платформата, използвайки смартфон, таблет или компютър. Статистиките показват, че над 90% от хората, постигат желаните цели 30% по-бързо и започват да се чувстват по-уверени в работата си на английски език.

Какви са методите на обучение?

Платформата предлага индивидуални уроци по английски език, които са персонално подготвени за всеки потребител. Те могат да се извършват под формата на обучителни игри, самостоятелни упражнения и онлайн сесии на живо с преподавател, които могат да са лични или в група.

Английският език е майчин за всички преподаватели в платформата и те са допълнително сертифицирани за обучаване на чужденци.

Заявете демонстрация на Voxy на живо или онлайн тук.

Програмата, която всеки потребител получава е изцяло персонализирана спрямо неговото ниво на говорене, работа, ежедневие и цели за развитие. Това означава, че ако той е служител в адвокатска кантора, неговото обучение ще включва предимно термини от законоправната сфера, придобиване на увереност за говорене пред публика на английски език и повишаване на нивото на владеене до максимална степен.

Всички учебни материали в базата данни на Voxy се обновяват ежедневно с цел предоставяне на възможно най-актуална информация, гарантирайки 100% качество на уроците.

Закупувайки едногодишен лиценз за платформата, вие осигурявате качествено обучение за вашите служители, което ще помогне на бизнеса ви да се утвърди по-бързо на международно ниво. Също така ще получавате пълни справи за прогреса на работниците ви и ще можете да следите развитието на всеки от тях в реално време.

Индивидуални уроци по английски език с Voxy

Защо да изберете индивидуални уроци по английски език с Voxy?

Доверявайки се на Voxy, вие си гарантирате професионални уроци по английски език за всеки член от екипа ви, което ще повиши продажбите ви на международния пазар и ще ви помогне да развиете бизнеса си на по-високо ниво.

В момента платформата се използва активно в над 150 държави, а от началото на годината е достъпна и в България, благодарение на официалния представител за страната – ТЕЗА ООД.

Заявете демонстрация на Voxy на живо или онлайн тук.

Ако се интересувате от друго онлайн обучение, вижте повече за услугите за разработка на електронни курсове, които предлагаме.