10 страхотни уеб сайта, създадени с PHP framework на Laravel

Всички гледаме по различен начин на дизайна. Някои от уеб сайтовете, които ще видите тук, толкова много ми привлякоха вниманието, че си помислих: Как мога да се запозная с този код?

Опитах се да включа малко разнообразие, така че това не са само блогове. Тук има наистина добре изглеждащи неща.

По-долу ще намерите списък с 10 уеб сайта, които са изградени с Laravel PHP Framework.

1. Neighborhood Lender

Този бизнес уеб сайт за заеми има калкулатор за ипотека, който показва широкия набор от функционалности, които Laravel предлага. Изглежда наистина страхотно!

2. MyRank

2. MyRank

Пълномащабен уеб сайт за обучение за хора от Индия. Това показва колко многостранна може да бъде Laravel. Много ми харесва интегрираната функционалност на MyRank и дизайн елементите, които наистина се съчетават.

3. Laravel Tricks

Уебсайтът Laravel tricks, създаден на Laravel, такъв, какъвто трябва да бъде! Наистина готин дизайн и панел за настройки. Нещо, за което определено бих ползвал. Просто, но върши работа.

4. World Walking

Това е уеб сайт, който мотивира хората да ходят повече, а кой не обича да ходи? Сайтът предлага множество функции към приложението им за смартфон, така че си струва да го проверите акоп искате да подобрите уменията си за ходене. Така или иначе уебсайтът изглежда наистина добре и има някои уникални функции.

5. Laravel Snippets

Имате нужда от вдъхновение или просто искате да погледнете някакъв код? Laravel Snippets ще ви помогне с това. Много лек уеб сайт за споделяне на фрагменти с общността. Има доста неща, които можете да научите там.

6. LaravelIO

LaravelIO е широко известна форумна общност за разработчиците на Laravel, а самата платформа на форума е изградена с помощта на рамката Laravel. Модулът за регистрация е изграден в интеграция с GitHub, нещо, което си струва да знаете, когато става въпрос за изграждането на вашите собствени социални приложения и като говорите за тях, проверете следващото!

7. FusionInvoice

Вие сте собственик на малък бизнес или може би сте на свободна практика? В миналото сме писали за фактуриране, но FusionInvoice ще бъде приятно допълнение към списъка с инструменти за управление на бизнеса ви. С FusionInvoice можете да стартирате своя собствена платформа за фактуриране, която можете да използвате, за да следите паричната ситуация във вашия бизнес. И всичко това е опаковано в красив интерфейс, изграден с Laravel.

8. Cachet

8. Cachet

Какво става с вашия сайт? Забавя ли се? Дали това ще бъде окончателно? Защо не функционира правилно? Това са въпросите, които вашите потребители ще имат, когато се сблъскат с грешки в сайта. Този сървис, създадена от Laravel Cachet, ще ви помогне да разрешите този проблем. Трябва само да го активирате, за да видите кои заявки изпълнявате оптимално и кои не.

9. Orchestra Platform

Orchestra Platform е административен панел, който обработва разширения и управлява потребители на Laravel.

10. Asgard CMS

Asgard CMS, както може би се досещате е CMS платформа, която е изградена с помощта на Laravel. Тъй като самата CMS е доста голяма, най-добрият начин да научите за нея е чрез самата официална страница.

Статията е преведена от: https://codecondo.com/15-websites-built-with-laravel/

изработка на уеб сайт с Laravel

Уеб програмиране с Laravel от Теза

Вижте защо да изберем изработка на уеб сайт с Laravel тук.

Направете запитване сега и ще Ви дадем оферта в следващия работен ден.

office@teza.bg

+359 (0) 2 9 691 598

Форма за контакти